+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Hynek Reviews

Hotel ratings

83%
Very good

by 17 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    86%
  • Equipment

    84%
  • Comfort

    77%
  • Value for money

    80%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with older children
  • family with young children
  • young couple
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 13.9.2017

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Marcela Kreperátová

single traveler, 8.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

single traveler, 13.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslava Labutová

single traveler, 19.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Pachy z kuchyně v chodbě

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

single traveler, 23.11.2016

Frenštát p.R. Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Příjemná, rychlá a velice fundovaná obsluha. Při příjezdu byly sděleny jasně a srozumitelně podmínky ubytování. Snídaně ve velice dobré kvalitě a v dostatečném sortimentu a množství. Penzion celkově nekuřácký, což hodnotím velice kladně!

  • Ke komfortu mám tuto připomínku: v koupelně schází věšák na osušku a ručník. Možná by nebyla od věci na pokoji i malá lednice. K poměru cena/kvalita snad jen, že by mohla být cca o 50-100,- Kč nižší ve srovnání s obdobnými penziony a hotely v ČR. Samozřejmě chápu, že se cena odvíjí i od ubytovací kapacity v daném regionu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 1.9.2016

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 23.8.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 20.4.2016

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • zápach v jedálni

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Hynek replied to this review.
Nerozumíme.

Petr

single traveler, 18.1.2016

Havlíčkův Brod Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Výborná kuchyně, vstřícný personál, všem doporučují.Krásný rodinný hotýlek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hynek replied to this review.
Velice si vážíme Vašeho hodnocení a věřte, že toto je pro nás tou největší odměnou. Děkujeme. Hotel Hynek

Anonym

mature couple, 4.10.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Potřebovali bychom mít možnost snídaně dříve než v osm hodin. Pracovní povinnosti způsobily, že byl manžel v neděli bez snídaně (servírovaná snídaně trvá samozřejmě delší dobu, než snídaně formou bufetu, kdy je možné se v případě potřeby najíst velmi rychle).

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Hotel Hynek replied to this review.
snídaně v týdnu od 7.00 a o víkendu od 8.00 považujeme za plně dostačující. Pokud i tak nevyhovuje čas snídaně je možné si večer požádat o balíček místo snídaně. Co se týče bufetu tak dáváme přednost kvalitě a čerstvosti snídaně před rychlostí.

pan Němec

mature couple, 1.7.2015

Čeština

  • Overall rating
66 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Robert Jedlička

mature couple, 7.6.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Příjemná obsluha, klid a soukromí, deset minut od středu města.

  • Nebylo kam pověsit ručník a utěrku

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jiří

mature couple, 17.5.2015

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • ochota, vstřícnost personálu

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Vladimír

mature couple, 26.4.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velice příjemná obsluha, dobré jídlo a pití po celý den v restauraci i na terase, čistota na pokojích i v celém zařízení a okolí.

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 21.2.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku, personál milý,příjemný, čistota.

  • Žádné zápory kromě toho, že nám večer tekla málo teplá voda, možná z důvodu kapacity hotelu, což nevíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.