+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Hynek Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 17 reviews

  • Personel

    89%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    80%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Marcela Kreperátová

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

podróżujący w pojedynkę, 13.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslava Labutová

podróżujący w pojedynkę, 19.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Pachy z kuchyně v chodbě

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

podróżujący w pojedynkę, 23.11.2016

Frenštát p.R. Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemná, rychlá a velice fundovaná obsluha. Při příjezdu byly sděleny jasně a srozumitelně podmínky ubytování. Snídaně ve velice dobré kvalitě a v dostatečném sortimentu a množství. Penzion celkově nekuřácký, což hodnotím velice kladně!

  • Ke komfortu mám tuto připomínku: v koupelně schází věšák na osušku a ručník. Možná by nebyla od věci na pokoji i malá lednice. K poměru cena/kvalita snad jen, že by mohla být cca o 50-100,- Kč nižší ve srovnání s obdobnými penziony a hotely v ČR. Samozřejmě chápu, že se cena odvíjí i od ubytovací kapacity v daném regionu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • zápach v jedálni

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Hynek replied to this review.
Nerozumíme.

Petr

podróżujący w pojedynkę, 18.1.2016

Havlíčkův Brod Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Výborná kuchyně, vstřícný personál, všem doporučují.Krásný rodinný hotýlek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hynek replied to this review.
Velice si vážíme Vašeho hodnocení a věřte, že toto je pro nás tou největší odměnou. Děkujeme. Hotel Hynek

Anonim

para, 4.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Potřebovali bychom mít možnost snídaně dříve než v osm hodin. Pracovní povinnosti způsobily, že byl manžel v neděli bez snídaně (servírovaná snídaně trvá samozřejmě delší dobu, než snídaně formou bufetu, kdy je možné se v případě potřeby najíst velmi rychle).

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Hotel Hynek replied to this review.
snídaně v týdnu od 7.00 a o víkendu od 8.00 považujeme za plně dostačující. Pokud i tak nevyhovuje čas snídaně je možné si večer požádat o balíček místo snídaně. Co se týče bufetu tak dáváme přednost kvalitě a čerstvosti snídaně před rychlostí.

pan Němec

para, 1.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
66 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Robert Jedlička

para, 7.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Příjemná obsluha, klid a soukromí, deset minut od středu města.

  • Nebylo kam pověsit ručník a utěrku

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jiří

para, 17.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • ochota, vstřícnost personálu

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Vladimír

para, 26.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice příjemná obsluha, dobré jídlo a pití po celý den v restauraci i na terase, čistota na pokojích i v celém zařízení a okolí.

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 21.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku, personál milý,příjemný, čistota.

  • Žádné zápory kromě toho, že nám večer tekla málo teplá voda, možná z důvodu kapacity hotelu, což nevíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.